Mesajul de 8 Martie al premierului Ponta: „Ar trebui să fie martie în fiecare din cele 12 luni”. Plus: O scrisoare pentru Daciana Sârbu

Publicat: 08 03. 2015, 13:20

This browser does not support the video element.

Mesajul video de 8 Martie postat duminică pe Facebook de premierul Victor Ponta a strâns în trei ore peste 2.600 de aprecieri și 160 de comentarii.

„Martie este cu siguranță luna cea mai frumoasă din an – pentru că vine primăvara, pentru că avem atât de multe doamne pe care putem să le sărbătorim, să le dăm o floare, să le mulțumim pentru tot ce fac. (…) Sunt convins că ar trebui să fie martie în fiecare din cele 12 luni”, a spus Victor Ponta în mesajul video postat duminică pe Facebook.

Premierul a pus pe o altă rețea de socializare și scrisoarea fiicei sale, Irina, adresată europarlamentarul Daciana Sârbu:

„Dragă mamă, Când te îmbrățișez, zâmbetul meu e pe față. Ești cea mai bună mamă! Te iubesc mai mult ca niciodată! Thank you for everything you do for me! I love you more than words can say (Mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine. Te iubesc mai mult decât pot spune în cuvinte. n.n.). Cu drag, Irina, clasa I A”.

Postarea cu scrisoarea Irinei a strâns într-o oră peste 3.800 de aprecieri și aproape 80 de comentarii.