Mesajul polițistului Marian Godină, după demisia lui Petre Tobă: „Dacă vă interesează părerea unui agent, direct din stradă, vă spun că…”

Publicat: 02 09. 2016, 20:43
Actualizat: 08 06. 2018, 08:15

„Ce de lucruri faine ați făcut!!! Numai reușite. Dacă vă interesează părerea unui agent, direct din stradă, vă spun eu ce am simțit: nimic! Cred că singurul lucru bun al mandatului l-ați făcut astăzi. Să trăiți!”, a scris Marian Godină.

Reacția polițistului a venit după ce Petre Tobă a postat pe pagina a Facebook a ministerului pe care l-a condus un mesaj adresat angajaților instituției în care le mulțumește acestora pentru colaborare, trecând în revistă înregistrate de ministerul pe care l-a condus, susținând și că a fost atacat permanent, din primele zile de mandat, din motive politice.

„Prin activitatea desfășurată în această perioadă, Ministerul Afacerilor Interne și-a adus o contribuție majoră la faptul că astăzi, România este recunoscută ca un stat sigur, factor de stabilitate și securitate la nivel regional și nu numai. Dar cel mai important lucru este faptul că toate aceste realizări nu se regăsesc doar în analize și statistici, ci sunt percepute în mod direct de către cetățeni, cel mai important barometru de evaluare a activității unei instituții”, susține Petre Tobă.

Procurorii anticorupție au cerut Președintelui României încuviințarea începerii urmării penale pentru ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, acesta fiind acuzat de favorizarea făptuitorului, în dosarul privind fapte de corupție la DIPI.