Mesajul șefului Apple, Tim Cook, la UN AN DE LA MOARTEA LUI STEVE JOBS

Publicat: 13 12. 2012, 12:09
Actualizat: 22 08. 2014, 09:36

Astăzi s-a împlinit un an de când a încetat din viață fondatorul Apple, Steve Jobs, cel despre care mulți susțin că a revoluționat industria IT cu ideile sale inovative și „produse extraordinare”, ca iMac, iTunes, iPod, iPhone și iPad.

Steve Jobs a murit pe 5 octombrie 2011, la vârsta de 56 de ani, după o luptă de opt ani după cu cancerul de pancreas. Boala a fost depistată în 2003, Jobs refuzând o perioadă tratamentul, în speranța că se va putea vindeca prin intermediul unor tratamente alternative.

Apple a postat pe prima pagină a site-ului său un video în memoria lui Steve Jobs, împreună cu următorul mesaj al actualului CEO Apple, Tim Cook:

„Moartea lui Steve de anul trecut a fost un moment extrem de trist pentru noi toți. Sper că astăzi oamenii se vor gândi la viața sa extraordinară și la modul în care a făcut lumea un loc mai bun.

Unul dintre cele mai mari cadouri pe care Steve le-a făcut omenirii este Apple. Nicio companie nu a inspirat o mai mare creativitate și nu a ridicat standardele la un așa nivel. Steve a creat valorile noastre și spiritul său va fi întotdeauna prezent la Apple. Suntem privilegiați și responsabili să-i ducem moștenirea mai departe.

Sunt foarte mândru de munca noastră, de faptul că livrăm produse pe care clienții noștri le iubesc. Este un tribut adus memoriei lui Steve”.