Mesajul transmis de actorul Hugh Jackman copilului care a vrut să se sinucidă din cauza bullying-ului: „Quaden, eşti mai puternic decât crezi, prietene!“/ Vedetele s-au mobilizat pentru a deschide o campanie de donaţii pentru Quaden

Publicat: 22 02. 2020, 12:03
Actualizat: 22 02. 2020, 12:51

Actorul Hugh Jackman a publicat pe Twitter un mesaj emoționant  adresat băieţelului în vârstă de 9 ani, care a fost filmat în timp ce cere o frânghie pentru a se spânzura din cauză că este batjocorit de colegii de clasă.

Starul australian Hugh Jackman (51 de ani) îi transmite un mesaj emoţionant micuţului Quaden, asigurându-l de prietenia lui.    „Quaden, eşti mai puternic decât crezi, prietene! Şi indiferent de orice, în mine vei avea întotdeauna un prieten“, şi-a început actorul discursul.

De asemenea, Jackman li s-a adresat şi copiilor agresori: „Vă rog pe toţi, haideţi să fim buni unii cu ceilalţi. Bullying-ul nu este OK. Viaţa este şi aşa destul de grea, aşa că haideţi să ne amintim că fiecare persoană pe care o întâlnim se confruntă cu propria bătălie, deci fiţi blânzii.“

Actorul Brad Williams , el însuşi afectat de nanism, a deschis campania de donaţii pentru Quaden pentru a-l ajuta să viziteze parcul Disneyland. Vedeta i-a transmis copilului că îşi doreşte să îi arate „că hărţuirea nu va fi tolerată şi că el este o persoană minunată care merită să se bucure”.

Multe persoane au comentat situaţia lui Quaden şi i-au lăudat curajul.

Sursă FOTO:  Shutterstock