Mesajul tulburător al fostei soții a lui Andrei Gheorghe. „Iubitul meu care nu mai ești aici… „

Publicat: 20 03. 2018, 09:02
Actualizat: 20 03. 2018, 12:22

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a a postat și ea un mesaj tulburător pe pagina de profil a fostului jurnalist. 

„Iubitul meu care nu mai ești aici… rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că ești extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit și greșit și făcut lucruri extraordinare. Așa erai tu, extraordinar.. Așa o să rămâi în memoria și inimile noastre”, a scris ea pe Facebook. 

Actrița Nuami Dinescu a scris pe Facebook că multe persoane o să spună cât de talentat era Andrei Gheorghe, decedat luni noapte, însă atunci când acesta a avut nevoie, nu și-a găsit loc „în niciun post de radio”.

„Acum toți își vor aminti de tine, cît de bun erai, ce talent uriaș, bla bla bla… Păi da, că nu și-a mai găsit loc în niciun radio, nicăieri nu a mai fost loc pentru el. Da, m-a șocat vestea și nu mai vreau să vorbiți despre profesioniști la trecut, lume care nu-ți pasă decît de cifre și bani. Păcat, mare păcat, l-am pierdut și pe Andrei Gheorghe…”, a scris actrița Nuami Dinescu pe Facebook.

Jurnalistul Andrei Gheorghe, realizator de radio a murit, luni seara, la vârsta de 56 de ani.

Jurnalistul a fost găsit decedat acasă, în baia locuinței.

Decesul a fost constatat oficial în urma unui apel la 112, primit la 22.25, cauza fiind un stop cardio-respirator. Conform unor surse medicale, decesul s-a produs cu 12 ore înaintea constatării sale oficiale.