METEO. Căldură sufocantă în vest și sud / Regiunile în care sunt prognozate ploi și descărcări electrice

Publicat: 25 07. 2019, 07:53

This browser does not support the video element.

La noapte cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. În zonele de deal și de munte sunt posibile averse torențiale și descărcări electrice. Minimele termice se vor încadra între 12 și 22 de grade, ușor mai scăzute în depresiunile din Transilvania.

BUCUREȘTI

În Capitală vremea devine călduroasă în următoarele 3 zile. Astăzi sunt prognozate 31 de grade și cer mai mult senin. Mâine sunt așteptate 32 de grade Celsius, iar cerul va avea înnorări după-amiaza și seara. Prima zi de week-end va aduce vreme foarte caldă, 34 de grade, și disconfort termic accentuat. Minimele termice se vor încadra între 17 și 20 de grade Celsius.

LITORAL

Pe litoral, vremea va fi frumoasă azi, cu maxime de 28 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin iar vântul va sufla slab și moderat. Noaptea care urmează va fi una senină cu minime între 18 și 20 de grade.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

Vremea devine și mai călduroasă mâine în vestul și sudul țării unde se vor înregistra până la 34 de grade Celsius, În rest, cerul va fi variabil, iar spre seară în nord, nord-vest și la munte va ploua în averse, iar cantitățile de apă pot atinge 20 de l/mp. Sâmbătă vremea devine instabilă în jumătatea de nord-vest a țării, unde după-amiaza și noapte sunt prognozate furtuni puternice. În sud și sud-est va fi foarte cald iar disconfortul termic va fi accentuat.