METEO. Vreme călduroasă în sud, ploi în vest și centru

Publicat: 09 09. 2019, 07:27

This browser does not support the video element.

ROMÂNIA, JOI

În vestul, nord-vestul și centrul țării vor fi averse, descărcări electrice iar cantitățile de apă pot fi însemnate. Vântul va sufla cu putere în toate regiunile. 24 de grade Celsius se vor înregistra la Suceava, 27 la Satu Mare și Târgu Jiu, 28 la Bacău, Deva și Ploiești și 26 de grade Celsius la Constanța.

La noapte viteza vântul va mai scădea în intensitate dar ploile rămân prezente în vestul și centrul țării. Temperatura va scădea până la 5 grade Celsius în Transilvania și va fi de 19 grade în sudul țării. 10 grade Celsius se vor înregistra la Timișoara și Brașov, 12 la Cluj Napoca, 13 grade la Vaslui și 14 la Craiova și Galați.

BUCUREȘTI

În Capitală vrremea va fi frumoasă azi cu cer variabil, mai mult senin, și vânt slab până la moderat. Maxima zilei va fi de 29 de grade iar la noapte se vor înregistra 14 grade Celsius. În următoarele zile cerul rămâne mai mult senin iar maximele rămân în jurul valorii de 29 de grade Celsius.

LITORAL

Pe litoral vremea va fi frumoasă azi. Cerul se anunță variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. temperatura aerului nu va trece însă de 27 de grade Celsius. La noapte cerul se va înnora iar minima termică va fi de 16 grade.