Michael Jackson a scris în secret un roman

Publicat: 16 02. 2012, 08:52
Actualizat: 07 03. 2012, 10:34
Editorii din New York sunt implicați în licitații și negocieri care au ca miză drepturile de publicare a unui roman secret pe care Michael Jackson l-ar fi scris, notează femalefirst.co.uk.

Editorii din New York sunt implicați în licitații și negociericare au ca miză drepturile de publicare a unui romansecret pe care Michael Jackson l-ar fiscris, notează femalefirst.co.uk.

Nu se știe însă când anume regretatul „Rege al muzicii pop” a scrisacest volum de ficțiune, care spune povestea unui star rock, aflatîn culmea carierei sale, ce se luptă cu problemele financiare, darși cu faima dobândită.

Surse declară că starul a creat conceptul intrigii, precum șipersonajele, dar a lucrat cu un colaborator pentru a realizapovestea, precum și ilustrațiile care o acompaniază.

Michael Jackson a încetat din viață pe 25 iunie, în Los Angeles, lavârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Polițiaamericană a calificat moartea sa drept „omucidere”.

Unul dintre puținii artiști care a fost introdus de două ori înRock and Roll Hall of Fame, Michael Jackson a intrat și în CarteaRecordurilor ca fiind cel mai de succes showman al tuturortimpurilor, cu 13 premii Grammy la activ, 13 single-uri clasate pelocul întâi în topuri și vânzări de peste 750 de milioane de albumeîn întreaga lume.

Jackson a avut parte de o viață intens mediatizată, dublată de ocarieră de succes, reprezentând o parte semnificativă a culturiipop timp de aproape patru decade.

Mediafax