MICROBUZ LOVIT DE TREN. Patru persoane au fost rănite

Publicat: 25 07. 2012, 12:54
Actualizat: 11 12. 2013, 01:45

Patru persoane au fost rănite, miercuri dimineață, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de un tren, la o trecere de cale ferată de pe DN 73, în județul Argeș, șoferul microbuzului spunând că s-a oprit motorul în timp ce traversa calea ferată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, accidentul a avut loc în satul Lăzărești din comuna argeșeană Schitu Golești, iar trecerea peste calea ferată nu are bariere și este prevăzută cu indicatorele „Stop” și „Crucea Sfântului Andrei”.

Microbuzul de persoane a fost lovit de un tren, apoi s-a răsturnat.

Patru pasageri ai microbuzului au fost răniți, doi dintre ei fiind transportați la Spitalul Municipal din Câmpulung Muscel, iar ceilalți doi primind îngrijiri medicale la fața locului din partea medicilor de la Serviciul de Ambulanță Județean Argeș, care au ajuns acolo cu mai multe salvări.

În urma impactului, două geamuri ale locomotivei trenului de persoane care circula pe relația Câmpulung – Pitești au fost sparte, dar garnitura feroviară și-a continuat deplasarea fără probleme, călătorii nefiind afectați.

La momentul accidentului în microbuz se aflau doar cei patru pasageri. Șoferul susține că accidentul s-a produs după ce motorul microbuzului s-a oprit în timp ce traversa calea ferată.