Mihai Gâdea susține că este anchetat în urma unei plângeri conform căreia ar fi strâns semnături să candideze la Președinție

Publicat: 28 10. 2014, 22:30

Prezentatorul TV Mihai Gâdea susține că este anchetat de Autoritatea națională de supraveghere a datelor cu caracter personal, pentru că ar fi strâns semnături să candideze la prezidențiale, la ”plimbarea” organizată de Antena 3 după arestarea patronului Dan Voiculescu.

”În urmă cu ceva timp, am primit o adresă în care mi se punea în vedere că trebuie să pun la dispoziție intrarea în instituție și în documente. Adresa era de la Autoritatea națională de supraveghere a datelor cu caracter personal. Luni, au venit un domn și o doamnă. La adresa mea s-a făcut o plângere. Au primit o plângere în care se spunea că eu am strâns date pentru a candida la președinție și am făcut lucruri ilegale cu ele”, a declarat Mihai Gâdea, în timpul emisiunii sale de la Antena 3.

Gâdea a precizat că nu a intenționat niciodată să candideze la președinție și că nu el a făcut tabelele pentru strângerea de semnături, care au fost aduse la ”plimbarea” Antenei 3. ”Am văzut că a fost distribuit un tabel pentru strângerea de semnături pentru susținerea candidaturii mele la președinție. Cu o seară înainte (n.r. de ”plimbarea” de la Cotroceni), colonelul acoperit (n.r. Robert Turcescu) a făcut o întreagă emisiune despre cum voi candida eu la președinție”, a declarat Gâdea.