MII de gălățeni, fără APĂ RECE. Furnizorul le pune la dispoziție O CISTERNĂ

Publicat: 07 11. 2018, 12:20

This browser does not support the video element.

În Galați au loc, miercuri, lucrările de reabilitare a unei magistrale de apă, iar din această cauză apa rece va fi oprită timp de 16 ore. De dimineață până la miezul nopții, peste 10.000 de gălățeni rămân fără apă rece.

„În cadrul lucrărilor de investiții executate de Primăria Municipiului Galați, lucrări care fac parte dinobiectivul de investiții „Modernizare str. Basarabiei” – Reabilitare infrastructură transport inclusiv Viaducte axa E-V, intrări în Galati, tronson strada Traian – strada Mihai Bravu”, în data de 7 noiembrie (…) va executa dezafectarea provizoratului Dn 300 PEHD și cuplarea conductei de fontă Dn 600 mm (…). Pentru execuția acestor lucrări, s-a solicitat sistarea apei, lucrările fiind imposibil de executat în alte condiții”, au anunțat reprezentanții societății Apă Canal.

Afectate de măsura de sistare a furnizării apei reci sunt peste 10.000 de gălățeni, zeci de societăți comerciale și instituții din Galați, printre acestea fiind șantierul naval Damen, Poșta, Gara și Regionala CFR, Parcul Industrial, Zona Liberă și Portul Bazinul Nou.

În perioada în care nu va fi apă rece la robinete, societatea Apă Canal pune la dispoziție o cisternă cu apă, cererile putând fi făcute la dispeceratul companiei.