Mii de polițiști și sute de radare monitorizează toate drumurile naționale. Diniță: „Vreau să dau și un avertisment șoferilor”

Publicat: 06 05. 2013, 11:13
Actualizat: 05 02. 2019, 21:28

Peste  2.220 de polițiști de la Rutieră și 420 de radare se află pe toate drumurile naționale luni, când este anticipat un trafic intens odată cu sfârșitul mini-vacanței de Paște, a declarat, pentru MEDIAFAX, șeful Direcției Rutiere din Poliția Română, Lucian Diniță.

Polițiștii vor monitoriza și autostrăzile, în special cea care leagă Constanța de Capitală, dat fiind numărul mare de turiști care au petrecut Paștele pe litoral.

Potrivit comisarului șef Lucian Diniță, ruta Constanța-București va fi supravegheată, până la prânz, și cu ajutorul unui elicopter care, ulterior, va survola în jurul Capitalei.

De asemenea, la intrările în București, vor fi polițiști care vor dirija circulația, pentru a se evita ambuteiajele, a mai spus șeful Poliției Rutiere.

„Vreau să dau și un avertisment șoferilor: activitatea de monitorizare nu se va încheia odată cu venirea serii. Vor rămâne efective și la noapte, pentru că mulți șoferi se gândesc să circule atunci, gândind că drumurile sunt mai libere”, a adăugat Diniță.

LOTO, LOTO 6/49. Nimeni nu a ghicit cele șase numere câștigătoare la LOTO 6/49. Report uriaș și la JOKER