MILIONARUL Cătălin Chelu va fi executat silit, la mai bine de o lună de la moarte

Publicat: 17 01. 2015, 13:12

Pe 8 septembrie, Chelu a fost condamnat definitiv la șase ani de închisoare de către Curtea de Apel București, în dosarul ”Mită la MAI”, pentru tentativa de mituire a fostului secretar de stat în Ministerul de Interne Dan Fătuloiu. Oamenii legii l-au acuzat pe Chelu că i-a promis 1 milion de euro lui Fătuloiu, bani în schimbul cărora acesta trebuia să ”îndeplinească acte contrare îndatoririlor de serviciu, respectiv să stopeze prelucrarea în sistem integrat a informațiilor din dosarele penale aveând ca obiect infracțiuni comise de către Chelu Cătălin Constantin și persoane apropiate acestuia”, conform referatului procurorilor.

Trei zile mai târziu, Chelu a fost dat în urmărire națională de Poliție, după ce nu a fost găsit acasă pentru punerea în aplicare a mandatului de executare a pedepsei.

Pe 9 decembrie 2014, a apărut știrea morții lui Cătălin Chelu, survenită cu o zi înainte într-un spital din Amman, capitala Iordaniei.

Acum, la mai bine de o lună de la deces, Judecătoria sectorului 1 a decis „urmărirea” tuturor bunurilor care au aparținut acestuia.