Ministrul Turismului a dat notă de trecere litoralului românesc

Publicat: 26 07. 2022, 09:53
Sursă Facebook

Ministrul Turismului, Daniel Cadariu, a oferit nota aferentă litoralului românesc. Acesta acordă litoralului nota 8.

„Nota, per ansamblu, ar trebui să fie peste opt”, a spus ministrul Turismului. Daniel Cadariu acordă o notă acceptabilă litoralului românesc, un litoral care după spusele lui, a devenit mult mai plăcut și datorită străinilor care au investit bani în destinațiile turistice.

„Dacă facem o comparație cu anul trecut, spre exemplu în trei situații, la Constanța, Eforie Nord și Mamaia, plajele lărgite nu puteau fi folosite, iar acum pot fi folosite. Pe de altă parte, anul acesta șase plaje au distincția Steagul albastru, distincție internațională. Sunt doar câteva dintre exemplele pe care le pot da”, a mai precizat Cadariu.

Ministrul Turismului îndeamnă românii să-și petreacă concediile pe litoral

„Inclusiv la vecinii de la sud nu e totul perfect. Sunt situații și situații. O concluzie generală este că acolo unde administratorii au rămas cetățeni germani, serviciile oferite sunt în concordanță cu prețurile. Acolo unde au ajuns sa fie proprietari alți cetățeni, de regulă din partea slavă, serviciile nu mai sunt corespunzătoare”, mai spune ministrul Turismului, potrivit Mediafax.

De asemenea, Daniel Cadariu caracterizează românii ca fiind „un turist educat, care știe să-și aprecieze pretențiile”.