Ministrul Turismului a făcut ANUNȚUL. Ce se întâmplă cu VOUCHERELE de vacanță în 2019

Publicat: 28 03. 2019, 16:12

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a declarat că voucherele de vacanță emise anul trecut au fost „un motor de dezvoltare a industriei” și este important ca acestea să fie acordate și în 2019.

„Au fost deja prevăzute sumele în bugetele tuturor ministerelor. Cu siguranță și anul acesta vor fi distribuite voucherele de vacanță. Este important să le acordăm în continuare pentru că au fost un motor de dezvoltare a industriei. Anul trecut, aici, pe litoral, gradul de umplere a fost de aproape 100 la sută și acest fapt s-a datorat în special acestor vouchere de vacanță”, a declarat Trif.

Potrivit acestuia, distribuirea acestora către populație va începe curând, iar acestea vor fi emise și în format electronic.

„Bugetul a fost aprobat, așa că, cu siguranță, oamenii or să le primească cât mai curând. Sunt și în variantă electronică deci se pot accesa și cu card. Depinde doar de operator cum dorește să-l achiziționeze”, a mai declarat ministrul Turismului.

Bogdan Trif s-a aflat, joi, în Constanța, la Pavilionul Expozițional din Mamaia, unde a început cea de-a XII-a ediție a Târgului de turism „Vacanța” Constanța, cel mai mare eveniment de profil din zonă în domeniul promovării turismului. În paralel se desfășoară alte două evenimente expoziționale de prestigiu: Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică și Târgul de Mobilă.