Minivacanța de 1 mai a luat sfârșit și pentru inspectorii ANAF. Unde a fost surprinsă o mașină de serviciu de la Fisc

Publicat: 03 05. 2015, 17:21

La stația de taxare de la Fetești, pe prima bandă, acolo unde se plătește la ghișeu taxa de autostradă s-a format deja o coadă, scrie ziuaconstanța.ro.

În fotografiile surprinse de Realitatea TV se poate observa și un autoturism de serviciu al ANAF-ului, semn că inspectorii antifraudă și-au făcut datoria și pleacă la casele lor, cel puțin pentru moment.

S-au ales cu parbrizul spart

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar penal după ce parbrizul unei mașini a ANAF a fost spart cu o piatră aruncată de un turist, în timpul controalelor făcute de inspectorii antifraudă la Vama Veche, iar oamenii legii încearcă să îl identifice și să îl găsească pe autor, scrie Mediafax.

Care au fost efectele operațiunii

Reprezentanții Direcției Generale Antifraudă Fiscală au postat pe pagina de Facebook a instituției un mesaj referitor la aceste controale, în care se arată că agenții economici de pe litoral fiscalizează încasări zilnice de sute de mii de lei.

„Efectul controalelor Direcției Antifraudă: localurile de pe litoral fiscalizează încasări zilnice de sute de mii de lei. Un club din Mamaia a înregistrat vânzări fiscalizate de peste 221.000 de lei într-o singură seară. La începutul săptămânii viitoare vă vom prezenta rezultatele verificărilor desfășurate la nivel național în timpul minivacanței de 1 Mai”, se arată în mesajul postat pe Facebook.