Mînzatu, după gafele lui Turcan: Nu e așa că dacă nu e ceva spus de Dăncilă nu vi se mai pare grav? / Olguța Vasilescu: Uite cine vorbește de analfabeți!

Publicat: 21 11. 2019, 16:20

„Sunteți siguri că știti care este conjugarea la a treia, singular, pentru verbul -a propaga-? Nu e așa că, dacă nu e ceva spus de Dăncilă, ni vi se mai pare așa grav? „, a scris fostul ministru al Fondurilor Europene, Roxana Mînzatu, pe Facebook.

Și șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă a ironizat-o pe Raluca Turcan, printr-o postare pe Facebook: „Uite cine vorbește de analfabeți! Fetele de la PNL au ceva cu Poșta și poștașii…”.

PSD Hunedoara îi transmite vicepremierului Raluca Turcan „succesuri mai departe”.

„Din puțul gândirii vicepremierului PNL Raluca Turcan care…. –propaghează- și -omul să aibă garanția că nu se culcă sănătos și se trezește, ferească Dumnezeu mort…-…-Succesuri- mai departe Ralucăi Turcan! „, potrivit unei postări publicate de filiala PSD Hunedoara, pe Facebook.

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, miercuri, referitor la cazul tragediei de la Timișoara, că „nu se poate ca în materie de siguranță publică să nu existe controale ale instituțiilor statului astfel încât omul să aibă garanția că nu se culcă sănătos și se trezește mort”.

De asemenea, vicepremierul a spus că agenți poștali fac politica PSD în teritoriu, că amenință cu neplata pensiilor sau „propaghează” știrea falsă.