Miron Mitrea: Geoană nu mai reprezintă interesele PSD la șefia Senatului

Publicat: 16 02. 2012, 10:10
Actualizat: 26 02. 2012, 21:09
Senatorul PSD Miron Mitrea afirmă, într-un interviu pentru Mediafax, că Mircea Geoană nu mai reprezintă interesele PSD la șefia Senatului, post care nu ar trebui pierdut, și consideră că Cristian Diaconescu a dat cu piciorul unei cariere politice promițătoare.

Senatorul PSD Miron Mitrea afirmă, într-un interviu pentruMediafax, că Mircea Geoană nu mai reprezintă interesele PSD lașefia Senatului, post care nu ar trebui pierdut, și consideră căCristian Diaconescu a dat cu piciorul unei cariere politicepromițătoare.

Pe de altă parte, senatorul PSD califică drept un scenariu SFeventuale negocieri cu PDL pentru o rocadă între șefia Camerei șicea a Senatului.

Mitrea susține că a fost dezamăgit în mare măsură de CristianDiaconescu, în momentul în care acesta a decis să îl sprijine laCongres pe Mircea Geoană. El a opinat că Diaconescu va trebui să seîndrepte către o carieră tehnică, fiind un tehnician, respectiv unspecialist în politică externă. El a arătat că, în discuțiile șitatonările cu Diaconescu, de dinainte de Congres, nu i s-a părut căacesta ar fi șantajabil. Miron Mitrea a spus că nu crede căserviciile secrete l-au supravegheat pe Diaconescu, el opinând căexistă și firme private în România care se ocupă de acestlucru.

Citește interviul integral cu MironMitrea pe www.mediafax.ro