Moarte stranie într-o comună vasluiană. Cum a fost găsit cadavrul unui bărbat

Publicat: 23 11. 2015, 14:17

Potrivit primelor informații oferite de polițiștii vasluieni, un localnic din Tutova a observat, luni dimineață, un bărbat aflat în picioare, cu capul prins între scândurile unui gard parțial distrus al unei case abandonate, însă fără să se miște, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El i-a alertat pe polițiștii din comună, care au început o anchetă în cazul morții suspecte a vasluianului în vârstă de 33 de ani.

În urma primelor cercetări, anchetatorii au stabilit că, duminică seară, în timp ce bărbatul mergea spre casă, după ce făcuse cumpărături de la un magazin din sat, s-ar fi sprijinit de gardul respectiv. În acel moment, una dintre scânduri s-ar fi rupt, iar gluga hanoracului cu care era îmbrăcat s-a prins într-un cui.

„Practic, gluga hanoracului i-ar fi provocat o stare de sufocare prin strangulare. Polițiștii care desfășoară cercetări în acest caz au dispus efectuarea autopsiei pentru stabilirea cauzei decesului bărbatului de 33 de ani”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

În urma anchetei și pe baza concluziilor medicilor legiști, polițiștii vor stabili și dacă bărbatului i s-a făcut rău sau dacă era băut atunci când s-a sprijinit de gard.