Modalitatea prin care se fură combustibil din benzinăriile românești

Publicat: 19 06. 2021, 16:59
Actualizat: 19 06. 2021, 17:00
Sursă Foto: Mediafax Foto - Ilustrativ

Oamenii legii din Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, desfășoară 8 percheziţii la persoane bănuite de furt de combustibil, se arată într-un comunicat Poliției Române citat de Prosport.

Cu complicitatea șoferilor unor camioane, angajații unei stații de carburanți ar fi furat peste 1.000 de litri de motorină.

Potrivit unui comunicat al Poliției, la data de 17 iunie 2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, efectuează 8 percheziții, toate în județul Alba, la o stație de carburanți și la domiciliile a 6 persoane, angajați ai stației, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Ce au făcut șoferii de camioane

Șoferii camioanelor au sustras carburant în complicitate cu angajații benzinăriei.

În urma cercetărilor a rezultat că, în perioada 14 – 28 aprilie 2021, angajații unei stații de carburanți, având complicitatea unor șoferi de camioane care ar fi intrat în stație pentru a alimenta, ar fi sustras peste 1.000 de litri de combustibil pe care, ulterior, l-ar fi depozitat în bidoane și l-ar fi comercializat către diverse persoane.