Momente tragice pentru o femeie însărcinată din Argeș: a căzut de la etajul trei încercând să iasă din casa unde a fost sechestrată de iubit

Publicat: 01 07. 2017, 23:02

Femeia de 32 de ani, din Câmpulung, însărcinată în luna a patra a scăpat cu viață, căderea fiindu-i atenuată de un copac. Aceasta le-a povestit polițiștilor din Argeș că era sechestrată de concubinul său, care o bătea frecvent.

De asemenea, a mărturisit că nu a vrut să se arunce de la etaj, ci doar să caute o soluție pentru a se elibera din apartamentul în care fusese lăsată încuiată, dar s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul trei.

Tânăra a ajuns la Spitalul Județean Argeș în stare gravă și riscă să piardă copilul.

„Prezintă policontuzii, politraumatisme prin cădere de la înălțime. Viața pacientei e în pericol. Este însărcinată în luna a patra. Nu este exclusă o cezariană de urgență, dar nu ne putem pronunța înainte să fie supusă tuturor investițiilor care se impun”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, medicul chirurg Dan Olariu.

Polițiștii au deschis o anchetă, concubinul femeii fiind, la ora transmiterii acestei știri, audiat la Poliția Câmpulung.

„A fost întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate și lovire și alte violențe”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Mădălin Zamfir purtător de cuvânt al Poliției Argeș.