Momentele de groază prin care au trecut cei doi copii agresați într-un lift dintr-un bloc din Drumul Taberei. Mărturia mamei: „După mine, l-aș omorî”

Publicat: 06 01. 2018, 15:12

„O săruta pe gură, a pipăit-o și la un moment dat s-a oprit liftul. A dat să iasă cu ea în brațe, a ieșit și băiatul cu ei. Acolo i-a pipăit, i-a pupat, mai mult pe fată. A stat 10-12 minute cu ei la etajul 8. Au coborât la etajul 4, le-a dat drumul, iar i-a pipăit, i-a băgat mâna fetei în chiloței. Băiatul mi-a zis că a fost speriat să țipe, practic o țina pe fată pe pervazul geamului la etajul 8. Am spus că bărbatul mi se pare cunoscut, când am văzut la secție. Imediat cum mi s-a arătat filmarea din lift, mi s-a părut fața cunoscută, de aici din zonă, de la mine de pe stradă. E cunoscut, dar nu știu de unde, sigur din zonă de la noi. (…) După mine, ca mamă, l-aș omorî. Sunt foarte mulți copii, îmi este teamă, la școală ne învață că trebuie să le oferim încredere, eu i-am lăsat să meargă de la școală acasă, la o vecină, doar între străzi aici. Și acum copii deja nu mai vor nici cheile să le aibă în casă, nu deschidem la nimeni, mă închizi în casă” a spus mama copiilor, la Antena 3. .

Un bărbat care a agresat sexual doi copii de cinci, respectiv nouă ani, este căutat de polițiștii din Capitală, au declarat, vineri, reprezentanții Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

„În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală. Secția 22 Poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 efectuează investigații în vederea depistării și tragerii la răspundere penală a persoanei care a agresat minorii”, conform sursei citate.

Polițiștii au început cercetările după ce bărbatul a fost surprins de o cameră de supraveghere din liftul în care a încercat să agreseze cei doi minori.