Motivul pentru care Holograf și-a anulat concertul de la Casa de Cultură din Ploiești

Publicat: 07 11. 2015, 18:33

„În urma controalelor efectuate de autorități, Casa de Cultură din Ploiești a fost găsită necorespunzătoare din punct de vedere a normelor legale și în consecință a fost oprită activitatea curentă. Ne pare rău că din motive ce nu țin de voința noastră, amânăm concertul din 8 noiembrie”, potrivit unui anunț publicat, sâmbătă, pe contul de Facebook al trupei Holograf.

Data și locul de desfășurare a spectacolului reprogramat vor fi anunțate în cel mai scurt timp, iar biletele achiziționate vor rămâne valabile. „Sperăm ca acest inconvenient să poată fi depășit”, se mai spune în anunțul trupei Holograf.

Pe de altă parte, și alte cluburi și instituții de spectacole din țară și-au oprit deja activitatea după tragedia din 30 octombrie din clubul Colectiv din București.

În urma incendiului din clubul Colectiv, din 30 octombrie, și-au pierdut viața 39 de persoane, dintre care șapte au decedat sâmbătă, cinci în spitale din Capitală și două în Olanda, unde au fost transferate.

În spitalele din București mai sunt internate 106 persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, din care 47 în stare gravă și critică.