MRU către PDL-iști: „Stați cu fruntea sus, fiți ungurenii mei!”

Publicat: 06 05. 2012, 12:11
Actualizat: 06 05. 2012, 12:11

Fostul premier, Mihai Răzvan Ungureanu, le-a spus democrat-liberalilor să stea cu fruntea sus și i-a asigurat că parteneriatul lor va continua.

Aplaudat câteva minute înainte de a se urca pe scenă, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a precizat că a venit să mulțumească PDL pentru încrederea acordată. De asemenea, el a caracterizat primirea de care a avut parte drept „cel mai frumos premiu pe care l-a primit după trei luni de activitatea guvernamentală”.

„Parteneriatul nostru rămâne valabil, mulți au venit să-mi spună avem încredere în tine, avem speranțe în tine. Numele meu este MRU, este numele pe care l-a purtat bunicul meu care a murit pe câmpul de luptă, este numele tatălui meu, este numele mamei mele. Fiți ungurenii mei!”, a fost mesajul transmis de Mihai Răzvan Ungureanu democrat-liberalilor.

Fostul premier le-a spus celor din PDL că trebuie să schimbe modul în care se face politică, deoarece „așa nu se mai poate”.

„Stați cu fruntea sus, este meritul dvs. Patru ani de merit au însemnat ieșirea României din criză”, i-a încurajat MRU pe democrat-liberali.