Muncitor care lucra la autostrada Orăștie – Sebeș, mort după ce a căzut de pe un pod

Publicat: 24 09. 2013, 09:33
Actualizat: 29 03. 2019, 16:51

Un muncitor care lucra la tronsonul de autostradă Orăștie – Sebeș a murit, în noaptea de luni spre marți, după ce a căzut în gol de la aproape 20 de metri de pe un pod în construcție de la ieșirea din Sebeș, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Alba, bărbatul, în vârstă de 42 de ani, angajat al societății care construiește tronsonul de autostradă Orăștie – Sebeș, a căzut în gol de la o înălțime de aproape 20 de metri de pe un pod în construcție de la ieșirea din Sebeș spre localitatea Daia.

Accidentul de muncă este cercetat de o echipă formată din procurori, polițiști și inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM), aceștia urmând să stabilească condițiile în care a murit muncitorul.

Este al doilea accident mortal produs în această lună pe șantierul autostrăzii Orăștie – Sebeș. În 7 septembrie, un paznic a murit pe șantierul autostrăzii în zona Cut după ce a fost strivit de un autovehicul de mare tonaj care a trecut peste el.