Mutu, în topul celor mai buni stranieri din Serie A

Publicat: 15 02. 2012, 11:54
Actualizat: 25 07. 2012, 13:12
Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a urcat pe locul doi în topul celor mai buni stranieri din Serie A, în urma notelor primite în principalele publicații din Italia, având o medie de 6,54, a anunțat, miercuri, site-ul postului de televiziune Rai Uno.

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a urcat pe locul doi în topul celor mai buni stranieri din Serie A, în urma notelor primite în principalele publicații din Italia, având o medie de 6,54, a anunțat, miercuri, site-ul postului de televiziune Rai Uno. De asemenea, internaționalul român se află pe locul patru în topul celor mai buni jucători din campionatul Italiei. după disputarea a 21 de etape.

Fundașul formației Internazionale Milano, Cristian Chivu, ocupă locul șase în clasamentul celor mai buni stranieri din Serie A, cu o medie a notelor de 6,41, și a fost inclus în echipa campionatului.

Mijlocașul echipei AC Siena, Paul Codrea, se află pe locul 11, cu o medie a notelor de 6,63, în topul celor mai buni stranieri ai etapei a XXI-a din Serie A.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro