Mutu va reveni pe gazon la meciul Inter – Fiorentina (presă)

Publicat: 16 02. 2012, 08:55
Actualizat: 25 02. 2012, 01:47
Atacantul român Adrian Mutu, care a fost supus unei operații într-o clinică din Florența, la meniscul medial al genunchiului drept, va reveni pe gazon în partida pe care Fiorentina o va susține, în deplasare, cu Internzionle Milano, în Serie A, la 29 noiembrie, informează ziarul La Nazione.

Atacantul român Adrian Mutu, care a fost supus unei operațiiîntr-o clinică din Florența, la meniscul medial al genunchiuluidrept, va reveni pe gazon în partida pe care Fiorentina o vasusține, în deplasare, cu Internzionle Milano, în Serie A, la 29noiembrie, informează ziarul La Nazione.

„Vineri va fi ziua adevărului pentru Adrian Mutu. «Il Fenomeno»va fi supus unui nou control medical de către doctorii care l-auoperat la 6 noiembrie. Dacă peste două zile testele vor ieși bine,atacantul formației antrenate de Prandelli și-ar putea accelerarecuperarea, ce ar duce la o vindecare mai rapidă a genunchiului.Până în prezent, perioada de indisponibilitate a «numărului 10»este estimată între două și trei săptămâni. Este sigură astfellipsa sa de la jocul, de sambătă, 21 noiembrie, de la meciul pecare Fiorentina îl va disputa, pe arena Artemio Franchi, împotrivaParmei. Și doar un miracol ar putea face ca jucătorul român să seafle printre protagoniștii jocului-cheie al sezonului pentruFiorentina, disputa din Liga Campionilor, de marți, 24 noiembrie,cu Olympique Lyon. Astfel, data-țintă realizabilă pe care Mutu simedicii au fixat-o pentru revenire este 29 noiembrie, atunci cândFiorentina se va confrunta cu Inter, pe arena Giuseppe Meazza dinMilano”, notează cotidianul italian, citat de site-ulviolaplanet.com

Mutu a suferit o leziune la menisc la meciul câștigat deFiorentina, scor 5-2, în compania formației Debrecen, în LigaCampionilor.

În aprilie, Mutu a fost operat pentru o leziune a menisculuiextern stâng.

Mediafax