NEAȘTEPTAT. Ministrul Muncii a pus osul la treabă: Violeta Alexandru muncește cot la cot cu angajații unui hotel din Capitală! – FOTO

Publicat: 23 06. 2020, 18:10

Ministrul Muncii și Protecției Sociale Violeta Alexandru a pus osul la treabă alături de angajații unui hotel din Capitală pe care i-a ajutat să iginizeze camerele și să facă curățenie.

Aceasta a postat un mesaj pe Facebook prin care a anunțat că a făcut acest gest pentru că „am vrut să știe de la mine că îi respect”.

Ministrul Muncii a scris pe pagina sa de Facebook că sistemul privat este cel mai afectat din cauza restricțiilor impuse pentru a opri răspândirea infecției de coronavirus și a menționat că și-a propus să fie alături de mediu privat.

„Pe seară am petrecut câteva ore cu echipa unui hotel din București care și-a reluat și chiar și-a extins recent activitatea. Am muncit împreună, inclusiv am contribuit la toate eforturile echipei de a asigura igienizarea camerelor. Practic am vrut să știe de la mine că îi respect. Am un respect sincer pentru oamenii care muncesc. Încă de la începutul acestei crize, mi-am propus să fiu alături de mediul privat, să-i ofer tot sprijinul posibil, pentru că a fost și este, încă, afectat de restricțiile acestei perioade. Sistemul public a supraviețuit însă sistemul privat se resimte”, a scris Ministrul Muncii pe Facebook.

„O legătură autentică între angajați și clienți face ca afacerea pe care o dezvolți să fie apreciată”

De asemenea, aceasta le-a mulțumit în mod public angajaților și a reamintit că „România revine la muncă!”

„Am cunoscut o echipă care are încredere că lucrurile merg spre bine. Și clienți responsabili care știu că ține de fiecare dintre noi să depășim cu bine perioada atât de grea a pandemiei. Un vibe bun al angajaților, o legătură autentică între aceștia și clienți face ca afacerea pe care o dezvolți să fie apreciată.

Mulțumesc pentru lecția de seriozitate! România revine la muncă!”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.