Negrescu: Congresul PSD va arăta determinarea în a câștiga următoarele cicluri de alegeri

Publicat: 21 08. 2019, 12:35

„Congresul PSD va fi un excelent moment pentru a ne prezenta temele de campanie, a ne fixa noile obiective guvernamentale și de a prezenta oferta politică a candidatului PSD pentru funcția de președinte al României. Vor domina aspectele politice dar și componenta umana. PSD va arăta încă o data faptul că este un partid puternic, unit și serios dornic să răspundă așteptărilor cetățeanului. Putem arăta astfel determinarea noastră în a câștiga următoarele cicluri de alegeri” a afirmat Victor Negrescu, pentru MEDIAFAX.

Referindu-se la componenta organizatorică, social-democratul a explicat că „un aspect important este dat de prezența la acest eveniment a mai multor reprezentanți europeni printre care și președintele Partidului Socialiștilor Europeni, Sergei Stanishev”.

„Se reconfirmă astfel faptul că Partidul Social Democrat a rămas mereu fidel valorilor de stânga europene și se transmite un mesaj de sprijin venit din partea partenerilor noștri europeni”, a conchis Negrescu.

Social-democrații se reunesc, sâmbătă, începând cu ora 11.00, la Parlament, la Congresul care va marca lansarea candidaturii liderului PSD Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte al României.