NEÎNDUPLECAT. Gordon Ramsay a concediat 500 de angajați, dar nu se simte vinovat: „Ai condus vreodată o afacere? Te ascunzi după comentarii penibile!”

Publicat: 28 03. 2020, 18:26

Celebrul bucătar Gordon Ramsay a răspuns acuzațiilor după ce a decis să concedieze 500 de angajați pe fondul pandemiei de coronavirus.

Vineri, criticul de restaurante Marina O’Loughlin a anunțat că Gordon Ramsay a concediat 500 de angajați, după ce a fost nevoit să-și închidă restaurantele.

Ramsay, care are o avere de 48 milioane de lire sterline, i-a răspuns dur criticului, prin intermediul rețelelor de socializare: „Sunt sigur că nu ai condus niciodată o afacere și totuși în aceste vremuri foarte dificile pentru noi toți te ascunzi după tweet-urile tale patetice, revino-ți în fire!!! Comentarii ieftine, iar și iar și un căscat critic, egocentrist”

„Te plângi de mâncare, asta e meseria ta! Ai închizi restaurante cu condeiul tău otrăvit, deoarece nu te-au pupat în fund și te-ai gândit cum ar fi să dai înapoi în aceste vremuri dificile? Nu am făcut decât să-mi țin mâinile în propriile buzunare, în toți anii ăștia!, a scris Ramsay.

Marina O’Loughlin a răspuns ironic la comentariile lui Ramsay: „Minunat”.