Noi descoperiri incredibile în cazul polițistului pedofil. Procurorii au pierdut șirul cazurilor în care este acuzat

Publicat: 28 05. 2018, 23:03
Actualizat: 26 03. 2019, 08:15

Procurorii au decis extinderea anchetei în cazul fostului polițist Eugen Stan pentru alte șapte fapte de agresiune sexuală, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

El era deja cercetat în nouă cazuri de agresiuni și perversiuni sexuale, inclusiv cu minori. Dosarul este instrumentat de procurorii Parchetului General.

Eugen Stan, polițistul de la Brigada Rutieră a Capitalei, acuzat că a agresat doi copii într-un lift al unui bloc din cartierul bucureștean Drumul Taberei, a fost arestat la începutul lunii ianuarie.

Potrivit procurorilor, pe 5 ianuarie 2018, între 10:10-10:55, în incinta unui bloc din sectorul 6 – în lift și pe palierul etajului 8 – polițistul a pupat-o pe obraji, pe gură și în zona abdominală și i-a pus mâna în zonele intime unei fetițe în vârstă de cinci ani și a pupat pe obraji un băiat în vârstă de 9 ani.

După comiterea faptelor de la începutul anului, au fost demarate verificări la nivelul Poliției Române. Cazul a dus la un scandal în cadrul IGPR, dar și la neînțelegeri în cadrul PSD; premierul de la acel moment, Mihai Tudose, refuzând schimbarea lui Bogdan Despescu. Șeful IGPR a fost demis după schimbarea lui Mihai Tudose.