Noi detalii oribile despre crima din Botoșani. Tânăra găsită înjunghiată de 30 de ori, ucisă de iubit, în urma unei crize de gelozie

Publicat: 26 04. 2018, 10:30
Actualizat: 11 02. 2019, 14:17

Anchetatorii care au declanșat, miercuri seara, cercetările în cazul crimei de la Botoșani, au reușit să identifice în cursul nopții tânăra găsită înjunghiată, dar și pe presupusul criminal.

„Cadavrul fetei a fost identificat, fiind vorba despre o tânără de 18 ani. De asemenea, a fost identificat și reținut și agresorul, fiind vorba despre un tânăr de 16 ani”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Botoșani, Maria Carp.

Anchetatorii au descoperit că tânăra găsită moartă într-o zonă de agrement situată în apropiere de municipiul Botoșani participase la o ședință foto împreună cu prietenul ei și, la un moment dat, între cei doi a izbucnit un scandal pe fondul geloziei. Tânărul a scos un cuțit pe care îl avea asupra sa și a înjunghiat-o pe prietena sa, fata fiind ucisă cu peste 30 de lovituri de cuțit.

Dosarul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoașni, procurorii urmând să ceară joi arestarea preventivă a tânărului criminal.