Noi violențe într-o suburbie a Parisului

Publicat: 15 02. 2012, 11:48
Actualizat: 14 03. 2012, 17:08
Aproximativ 30 de tineri au aruncat miercuri seară cu pietre spre un autoturism al poliției și au spart geamurile unui restaurant McDonald's într-o suburbie a Parisului, care a fost scena protestelor violente din noiembrie, a anunțat poliția franceză, citată de Reuters.

Aproximativ 30 de tineri au aruncat miercuri seară cu pietre spre un autoturism al poliției și au spart geamurile unui restaurant McDonald’s într-o suburbie a Parisului, care a fost scena protestelor violente din noiembrie, a anunțat poliția franceză, citată de Reuters.

Incidentele au avut loc în Villiers-le-Bel, la nord de Paris, unde doi tineri au murit anul trecut în urma unei coliziuni cu un autoturism al poliției franceze, accident care a generat proteste violente extinse pe mai multe zile.

Guvernul a anunțat în cursul acestei săptămâni un plan de asistare a suburbiilor sărace și instabile social prin crearea de locuri de muncă, asigurarea unei rețele de transport public mai eficiente și sporirea competențelor autorităților locale.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro