Nokia respinge propunerile prezentate de reprezentanții angajaților de la Bochum

Publicat: 15 02. 2012, 11:56
Actualizat: 02 07. 2012, 09:57
Grupul finlandez Nokia a anunțat, astăzi, că a respins propunerile prezentate, la Helsinki, de reprezentanții salariaților de la fabrica din Bochum, care urmează să fie închisă până la jumătatea anului 2008, relatează AFP.

Grupul finlandez Nokia a anunțat, marți, că a respins propunerile prezentate, la Helsinki, de reprezentanții salariaților de la fabrica din Bochum, care urmează să fie închisă până la jumătatea anului 2008, relatează AFP. Fabrica de la Bochum are 2.300 de angajați, alte câteva mii de locuri de muncă depinzând indirect de aceasta.

"Reprezentanții salariaților au prezentat mai multe variante pentru viitorul fabricii de la Bochum, inclusiv o automatizare sporită a producției și o schimbare a obiectului de activitate", se arată într-un comunicat al companiei finlandeze.

"Conducerea Nokia a ajuns la concluzia că variantele propuse nu sunt realiste, nu îndeplinesc obiectivele de eficiență necesare și nici nu corespund strategiei generale a companiei", adaugă comunicatul citat.