Norica Nicolai: Imaginile cu jandarmi care LOVESC oameni cu mâinile ridicate sunt TRUCATE

Publicat: 17 08. 2018, 14:32

Norica Nicolai a fost prezentă în județul Gorj la manifestările dedicate împlinirii a patru decenii de la înființarea Termocentralei Turceni, unde a declarat că imaginile cu jandarmi lovind persoane nevinovate la mitingul diasporei din 10 august au fost TRUCATE.

„Se pot face MULTE cu un calculator. Cred că imaginile cu jandarmii care lovesc oameni cu mâinile ridicate au fost TRUCATE. Și în țările din Uniunea Europeană se acționează la fel dacă nu se respectă spațiul delimitat de jandarmi. Eu pot să fiu de acord cu orice, dar nu cu violența și injuriile aduse oamenilor legii. Nu înțeleg de unde atâta ură”, a spus Norica Nicolai la Tulcea.

foto: captură youtube.com

100.000 de oameni au participat la mitingul antiguvernamental organizat pe 10 august în Capitală, potrivit unor surse neoficiale.

Peste 450 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după intervenția violentă a Jandarmeriei. Dintre acestea, 290 au fost expuse la simptome acute de expunere la gazele lacrimogene, 70 au ajung la spital, iar 9 au rămas internate pentru diferite probleme medicale.

Deocamdată, numărul plângerilor penale depuse de persoanele care au avut de suferit în urma intervenției Jandarmeriei a depășit 200.

Șefii Jandarmeriei au recunoscut la câteva zile după protest cazurile de violență NEJUSTIFICATĂ imortalizate în diverse filme distribuite în spațiul public, afirmând că imaginile NU fac cinste instituției.