NOSTIM. Motivul pentru care un bărbat vrea să dea în judecată Google Maps, după ce i-ar fi distrus căsnicia

Publicat: 25 05. 2020, 21:39
Actualizat: 25 05. 2020, 23:19
Foto: The News Minute

Un bărbat din India, de 49 de ani, vrea să dea în judecată compania Google, după ce serviciul Google Maps, spune el, i-ar fi distrus căsnicia.

R. Chandrasekhar susține că serviciul Your Timeline din aplicație i-ar fi adus mari probleme în căsnicie. Potrivit declarațiilor făcute de el, aplicația afișează mereu locații în care nu a fost. Acest lucru a adus certuri mari între el și soția sa.

„În primele luni, soția mea nu mă lăsa să dorm, ma tot întreba de ce am fost prin locurile alea”, a declarat R. Chandrasekhar, portrivit The News Minute.

„Nu am putut să-i răspund la întrebări. Și nici nu mă asculta, în ciuda a tot ce spuneau rudele, familia sau cercul de prieteni. Ea credea mai mult în Google decât în orice altceva”, a mai spus acesta.

Chandrasekhar vrea acum despăgubiri de la Google. Un reprezentat al poliției a declarat că cei doi vor fi inițial chemați la secție pentru o discuție cu un consilier în probleme de relații. Dacă nu se va rezolva problema în acest mod, poliția va vedea ce este de făcut în continuare.