Nou protest în Piața Victoriei. Pentru ce au ieșit în stradă câteva sute de persoane: „Vor să ne transforme în sclavi moderni”

Publicat: 19 03. 2017, 20:38

„Nu suntem de acord cu măsurile pe care acest guvern le ia în continuu, lipsa transparenței în toate domeniile de activitate. Toate măsurile care se iau sunt în dauna întregului popor. Eu trăiesc cu aparența că se va schimba ceva, chiar dacă procentual se schimbă 2%, nu100%, dar se schimbă ceva. Sper ca și copiii mei să trăiască în România. Românii trebuie să traiască în România”, spune Dinu, protestatar din București.

„Sunt aici pentru că m-am săturat de corupție, pentru că această guvernare ne-a dezamăgit din prima zi și ne-a speriat. Nu vrem o guvernare totalitară și asta se pare că vor. Vor să ne trasforme în sclavi moderni, să plătim taxe și impozite și ei să traiască foarte bine. Iar mărirea aceasta artificială a salariilor și pensiilor nu ne încălzește, ba chiar ne sperie pentru că e foarte clar că nu au de unde să susțină aceste cheltuieli propagandiste”, susține Adriana, din Bucuresti.