Nouă răniți după ce un microbuz s-a răsturnat la intrarea în stațiunea Mamaia

Publicat: 16 02. 2012, 10:10
Actualizat: 02 03. 2012, 14:58
Nouă persoane au fost rănite, marți dimineață, după ce microbuzul în care se aflau a derapat din cauza poleiului și s-a răsturnat la intrarea dinspre Constanța în stațiunea Mamaia, în dreptul barierelor

Nouă persoane au fost rănite, marți dimineață, după cemicrobuzul în care se aflau a derapat din cauza poleiului și s-arăsturnat la intrarea dinspre Constanța în stațiunea Mamaia, îndreptul barierelor. Purtătorul de cuvânt al serviciului PolițieiRutiere Constanța, Carmen Șerbănescu, spune că accidentul s-apetrecut în jurul orei 06.30 , în timp ce microbuzul de transportpersoane, care circulă pe ruta Constanța – Năvodari, se îndreptaspre Constanța.

În dreptul barierelor de acces în Mamaia, șoferul microbuzului nu aadaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cupolei, a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-arăsturnat.

În microbuz se aflau aproximativ 20 de călători, iar în urmaaccidentului nouă pasageri au fost răniți, însă doar unul dintreei, o femeie de 52 de ani, a suferit răni mai grave.

Toți pasagerii răniți au fost transportați la Spitalul ClinicJudețean de Urgență Constanța, unde le-au fost acordate îngrijirilede specialitate. Purtătorul de cuvânt al unității medicale,dr.Florian Stoian, a precizat că toate persoanele rănite suntîntr-o stare relativ bună și este posibil ca niciuna dintre ele sănu necesite internarea.

Mediafax