Noul șef al Statului Major al Apărării afirmă că Starea Armatei României este bună, iar militarii au un moral foarte bun

Publicat: 01 12. 2019, 12:42

„Starea operațională a Armatei României este bună și suntem în măsură să ne îndeplinim misiunile așa cum am specificat în planurile de apărare. De altfel cred că pe parcursul paradei o să vedeți pe lângă o grămadă o mulțime de elemente de notate, și moralul militarilor e bun. Moralul militarilor este foarte bun, iar acesta este un indicator foarte bun după părerea mea a unei stări operaționale foarte bune”, a spus generalul Petrescu, la antena 3.

Acesta a transmis urări, de Ziua Națională a României, militarilor din toată structura de forță a României pentru efortul pe care îl depun să îndeplinească ordinele transmise.

„Mulțumesc militarilor care au depus efort pentru pregătirea paradei, mulțumesc publicului care a venit aici în număr mare . Le transmit tuturor românilor că Armata României este în măsură să își îndeplinească misiunea”, a mai spus generalul Daniel Petrescu, noul șef al Statului Major al Apărării.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind numirea domnului general-locotenent – cu trei stele Petrescu Luca Daniel în funcția de șef al Statului Major al Apărării, la data de 1 decembrie 2019, după ce Nicolae Ciucă a devenit ministru al Apărării.