O ambulanță cu patru pacienți a fost lovită de un automobil condus de un șofer beat

Publicat: 05 01. 2015, 17:27
Actualizat: 25 03. 2019, 23:53

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce ambulanța în care erau s-a răsturnat pe un drum județean din județul Argeș, în urma impactului cu o mașină condusă de un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice, care a pierdut controlul volanului, relatează MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Argeș, accidentul a avut loc pe un drum județean care face legătura între localitățile Bălilești și Țițești, unde un șofer care nu a adaptat viteza la condițiile de drum a intrat pe contrasens și a lovit o ambulanță care transporta pacienți dializați.

Ulterior, autosanitara, care aparține unui serviciu privat și transportă la dializă persoanele care au nevoie de astfel de tratament, s-a răsturnat. În urma accidentului, patru persoane au fost rănite. Primele informații arată că răniții sunt pacienți din ambulanță și au răni ușoare.

Potrivit primelor verificări ale polițiștilor, șoferul care a derapat și a cărui mașină a lovit ambulanța consumase băuturi alcoolice. Acesta a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Polițiștii fac cercetări în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.