O asistentă a depus plângere după ce a fost lovită de un tânăr pe care l-a dus la spital

Publicat: 10 01. 2014, 17:55
Actualizat: 01 02. 2019, 23:04

O asistentă de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Dâmbovița a depus plângere la Poliție, joi seară, după ce a fost lovită în față de un tânăr de 18 ani, care încercase să se sinucidă și pe care asistenta l-a preluat si transportat la spital.

Potrivit reprezentanților Poliției Dâmbovița, o femeie care lucrează ca asistent medical la Serviciul de Ambulanță Dâmbovița a depus, joi seară, o plângere la Poliția Orașului Moreni, acuzând că a fost lovită de un pacient, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Joi după-amiază, echipajul medical a intervenit la o adresă din Moreni, pentru a acorda primul ajutor unui tânăr în vârstă de 18 ani care a încercat să se sinucidă. Apropiații bărbatului spun că l-au găsit pe acesta în stare de ebrietate, în timp ce încerca să se sugrume cu un pulover, moment în care au sunat la 112.

Echipajul medical a intervenit pentru a acorda asistență bărbatului, însă acesta a lovit-o cu pumnul în gură pe asistenta medicală.

În cele din urmă, echipajul de la Ambulanță a reușit să-l transporte pe tânăr la spital având însoțitori de la Poliție.

Ulterior, asistenta medicală agresată a depus plângere la Poliția Moreni, pentru lovire, femeia neavând leziuni vizibile în urma agresiunii.

Poliția Dâmbovița face verificări în acest caz.