O autospecială a Poliției s-a răsturnat în Capitală după ce a fost lovită de o altă mașină. Polițista a fost transportată la spital – FOTO

Publicat: 23 01. 2020, 11:02
Polițista care se afla în autospeciala răsturanată în Capitală, transportată la spital.
 
Polițista în vârstă de 21 de ani, pasager al autospecialei care s-a răsturnat după ce o altă mașina a intrat în coliziune cu aceasta, a fost transportată la Spitalul Universitar, potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere a Capitalei.
Polițista a fost transportată la spital, la prima vedere ea având răni minore.

 

Știre inițială

„În jurul orei 09.20, conducătorul unei autospeciale de poliție, în vârstă de 51 de ani, care se deplasa pe Șos. Progresului, în momentul în care a ajuns la intersecția cu Str. Năsăud, având în funcțiune semnalele luminoase și acustice, a intrat in coliziune cu 2 autovehicule, în urma impactului autospeciala răsturnându-se pe o parte”, conform sursei citate.

O polițistă în vârstă de 21 de ani, pasager, primește îngrijiri medicale, urmând a se stabili dacă va fi transportată la spital, menționează Brigada Rutieră.

În prezent, circulația este restricționata banda 1 pe Strada Năsăud.

„Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, conform polițiștilor rutieri.