O bătrână a fost găsită inconștientă în propria casă, într-o mizerie cruntă și cu 17 câini înfometați – FOTO

Publicat: 06 05. 2019, 12:10

Polițiștii au găsit-o întinsă pe pat, aproape inconștientă, era lovită la cap. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Suyceava pentru a primi îngrijiri medicale, scrie Monitorul de Suceava.

În casă era o mizerie cruntă. Femeia avea în jur de 17 câini, toți subnutriți. Cazul i-a șocat atât pe polițiștii ajunși la fața locului, cât și pe reprezentanții Asociației „Casa lui Patrocle”, care au venit să salveze animalele. Pe lângă câini, bătrâna mai avea niște rațe pe care le ținea într-o încăpere a casei, dar și niște capre pe care le ținea într-o anexă. Toate animalele erau flămânde.

„Un caz social extrem de grav în Dărmanești! O bătrână a ajuns ieri la spital, vecinii au chemat salvarea și poliția deoarece n-au văzut de mult timp bătrâna prin curte. Bătrâna este grav lovită la cap, nu știm când, sau dacă se va întoarce acasă.

Acasă însă am găsit un dezastru! Schelete de câini mâncați…de ceilalți câini, pui de la vreo două cățele, pui de pisică, gâște închise și înfometate, șapte căprițe tot închise, rupte de foame!”, au scris reprezentanții asociației pe Facebook.