O bătrână din Arizona a dezvăluit secretul longevității. Ce băutură alcoolică ar fi ajutat-o pe femeie să ajungă la vârsta de 101 ani

Publicat: 10 11. 2022, 19:29
Actualizat: 10 11. 2022, 19:38
Sursă Foto - Dailymail.com

O bătrână care a împlinit 101 ani a dezvăluit motivul pentru care a trăit atât de mult. Mary Flip din Arizona a povestit, alături de familie și de prieteni, secretul longevității.

Mary s-a născut în 1921 și s-a mutat în Mexic pe când avea doar 18 ani.

Ea și-a pierdut mama și sora în timpul Marii Crize Economice. În timp ce locuia în Mexic, Mary și-a cunoscut soțul. Cei doi s-au mutat în Chicago, acolo unde femeia s-a dedicat artei. Tot acolo, ea a devenit mamă pentru prima dată.

Bătrâna spune că tequila și arta sunt secretele unei vieți lungi și fericite. De-a lungul vieții sale, Mary a trecut prin multe greutăți.

Pe lângă Marea Criză Economică, ea a a supraviețuit și războaielor, dar și pandemiei de coronavirus.

Consumul de tequila ar reduce riscul de demență

Și, deși mulți nu cred în puterile magice ale acestei băuturi, există cercetări care sugerează că are o mulțime de beneficii pentru sănătate care te pot ajuta chiar să trăiești mai mult.

Pe lângă scăderea tensiunii arteriale, un studiu realizat de Universitatea Wake Forest a constatat că băutura tequila reduce riscul de demență cu 37%.

Doar o doză de tequila pe zi poate acționa chiar ca un ajutor pentru somn, de asemenea, poate ajuta la pierderea în greutate și poate ameliora o răceală, Dailymail.com.