O bătrână din Gorj, imobilizată la pat, a murit într-un incendiu care i-a cuprins locuința, după ce ar fi adormit cu țigara aprinsă

Publicat: 12 05. 2019, 13:30

Pompierii din Motru au fost solicitați să intervină, duminică, pentru lichidarea unui incendiu care cuprinsese o locuință din comuna Cătunele, județul Gorj, iar în interior au găsit o femeie decedată.

„Am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă, în comuna Cătunele, satul Valea Perilor. Apelantul semnala faptul că în casa cuprinsă de flăcări locuiește o femeie imobilizată la pat. Concomitent cu operațiunea de căutare a victimei, pompierii militari au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului. Din păcate, în locuință a fost găsită o femeie în vârstă de 83 de ani, decedată. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Primele verificări au arătat că bătrâna ar fi adormit cu țigara aprinsă.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, fiind efectuate verificări în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.