O britanică a încercat să-și ucidă soțul prin otrăvire pentru a încasa asigurarea acestuia

Publicat: 15 02. 2012, 11:51
Actualizat: 19 06. 2012, 19:59
O femeie a încercat să-și omoare soțul strecurându-i anticongelant în băuturi, ceea ce a provocat bărbatului blocaj cerebral și renal, scopul urmărit fiind încasarea asigurării de viață în valoare de 250 de mii de lire sterline, relatează, în ediția de marți, The Telegraph.

O femeie a încercat să-și omoare soțul strecurându-i anticongelant în băuturi, ceea ce a provocat bărbatului blocaj cerebral și renal, scopul urmărit fiind încasarea asigurării de viață în valoare de 250 de mii de lire sterline, relatează, în ediția de marți, The Telegraph. Britanica dorea să beneficieze de asigurarea de viață a soțului pentru a-și plăti datoriile, conform acuzării.

Kate Knight, în vârstă de 28 de ani, i-a provocat soțului ei un blocaj cerebral, insuficiență renală, pierderea văzului și a auzului, în urma cărora bărbatul a petrecut 16 săptămâni în comă. El a fost internat în aprilie 2005. Kate Knight a negat toate acuzațiile, dar a fost găsită vinovată de tribunalul din Stafford. Femeia a plănuit crima inspirându-se de pe motorul de căutare on-line Google. După ce a căutat metode de otrăvire, s-a decis pentru cea cu anticongelant.

Soțul ei nu poate auzi, acum, decât cu două dispozitive auditive și nu se poate deplasa decât cu ajutorul a doi specialiști. Într-o declarație scrisă, Knight spune că soția "i-a distrus viața" și că atât el, cât și fiul lor, trebuie acum să suporte consecințele faptei comise de aceasta.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro