O cisternă încărcată cu gazolină s-a răsturnat pe un drum din Bacău. Autoritățile au fost în alertă

Publicat: 23 09. 2020, 17:03
Actualizat: 23 09. 2020, 17:36

O cisternă încărcată cu gaz de sondă (gazolină) s-a răsturnat, miercuri, pe Drumul Național 11A (DN11A), în zona comunei Căiuți, din județul Bacău

Pompierii din Bacău au intervenit pentru a asigura măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la autocisterna răsturnată, iar încărcătura a fost transferată într-o altă cisternă.

Autovehiculul răsturnat se afla în afara părții carosabile, informează pompierii, citați de Mediafax. Deocamdată nu se știe din ce cauză s-a produs accidentul.

Un TIR plin cu ulei comestibil a ars ca o torță pe A1, pe sensul spre București

Un TIR care transporta ulei comestibil a luat foc, joi seară, pe Autostrada 1 (Bucureşti-Piteşti), la km 94, pe sensul spre Capitală. Șoferul, în vârstă de 53 de ani, nu a fost rănit, dar pagubele materiale sunt însemnate.

Pompierii de la Detaşamentul Bradu au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, dar în sprijinul acestora s-a mai deplasat și o autospecială de stingere cu apă şi spumă de la Detaşamentul Piteşti, focul fiind lichidat după aproximativ o oră, potrivit Adevărul.

CNAIR, anunț de ultim moment despre Autostrada Sibiu-Pitești. Vor fi 95 de poduri și pasaje și un tunel de 1,7 kilometri!

Anunț de ultim moment din partea CNAIR referitor la Autostrada Sibiu-Pitești. Cel mai așteptat drum din România face un pas important înspre realizarea sa, chiar dacă până la a deveni funcțional mai este cale lungă.

Miercuri, 23 septembrie, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat licitaţia restrânsă pentru proiectarea Secţiunii 3 din Autostrada Sibiu – Piteşti. Vorbim despre tronsonul situat între localitățile Cornetu şi Tigveni.

Autostrada Sibiu – Piteşti va avea o lungime de peste 122 de kilometri, este împărţită în cinci loturi şi va lega Centrul şi Vestul României de reţeaua europeană de autostrăzi, fiind o parte importantă a Coridorului 4 Paneuropean.