O elevă din Cluj a obținut cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge

Publicat: 24 02. 2016, 18:14

Această distincție îi deschide ușile către cele mai bune universități din Marea Britanie, totuși, ea  a decis să își continue studiile în România, potrivit informațiilor trimise de reprezentanții Transylvania College.

Maria Bega, elevă în ultimul an de liceu în cadrul Transylvania College, a primit certificatul pentru „Cel mai bun rezultat din lume” pentru unul dintre examenele finale susținute în acest an, la nivelul AS.

Premiile Cambridge „Top in the World” sunt oferite elevilor din întreaga lume care susțin examene Cambridge la disciplinele studiate în liceu și care obțin cele mai bune rezultate pe plan global la una dintre disciplinele de examen.

Certificatul Cambridge pentru cel mai bun rezultat din lume este considerat un pașaport al succesului în lumea academică, deoarece îi poate deschide cu ușurință porțile unora dintre universitățile de top din lume. Deja, Maria a primit oferte de la toate universitățile la care a aplicat, printre care St. Andrew (cunoscută ca lider mondial în educație și situată în top 1% universități mondiale), Nottingham, Liverpool, Cardiff,  Bristol.

Află toată povestea pe Business Magazin