O familie s-a blocat în autoturismul care fusese ridicat pentru parcare ilegală, în Cluj

Publicat: 22 08. 2012, 12:01
Actualizat: 22 08. 2012, 18:54

O familie din București, formată din soț, soție și doi copii și aflată în trecere prin Cluj-Napoca, s-a blocat în autoturismul care fusese ridicat pentru că era parcat neregulamentar, oamenii petrecând noaptea de marți spre miercuri în mașină, în curtea Regiei Autonome a Domeniului Public Cluj.

Directorul RADP Cluj, Ioan Morocăzan, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că mașina unei familii din București, care era parcată neregulamentar în fața Teatrului Național din Cluj-Napoca, a fost ridicată, marți după-amiază, de angajații regiei.

În timp ce mașina era transportată spre locul de depozitare, iar autospeciala Serviciului Ridicări era oprită la un semafor, patru persoane au urcat pe platformă și s-au închis în autoturism.

„Autoturismul nu poate fi coborât de pe platformă dacă în el sunt pasageri”, a declarat Ioan Morocăzan.

Angajații Serviciului Ridicări au încercat să discute cu familia – soț, soție și doi copii – blocată în mașină, dar fără rezultat.

Familia a refuzat să coboare, spunând că a parcat regulamentar mașina și că nu există niciun motiv pentru care să fie ridicat autovehiculul. În cursul nopții de marți spre miercuri, oamenii din autoturism au mers la toaletă pe rând, astfel încât tot timpul să rămână cineva în mașină.

Reprezentanții Protecției Copilului din cadrul Primăriei Cluj-Napoca au ajuns, miercuri, la sediul RADP Cluj și copiii au fost duși, împreună cu mama, la o pensiune, în timp ce tatăl a rămas în autoturism.

În curtea RADP, unde a fost dus autoturismul, se află, miercuri, și reprezentanți ai Poliției și ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, având loc negocieri cu bărbatul.