O fată de 14 ani s-a sinucis, după ce prietenul său ar fi amenințat-o că o părăsește

Publicat: 11 06. 2014, 19:16
Actualizat: 01 02. 2019, 23:08

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Bacău, fata a fost găsită spânzurată de un copac în curtea locuinței bunicilor iubitului său, din localitatea Motoșeni, fiind alertate atât Poliția, cât și Ambulanța de către rudele prietenului copilei.

Fata de 14 ani a recurs la gestul extrem după ce s-ar fi certat cu prietenul său, în vârstă de 20 de ani, care ar fi amenințat-o că o părăsește.

„Motivul pentru care minora s-a sinucis urmează a fi stabilit cu exactitate în urma anchetei declanșate în acest caz. Cert este că fata avea o relație de prietenie cu un tânăr de 20 de ani. De altfel, trupul minorei a fost găsit în grădina bunicilor iubitului său”, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Bacău, Narcisa Butnaru.

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bacău au declanșat propria anchetă în acest caz, având în vedere că fata de 14 ani provenea dintr-o familie cu alți patru copii.

Autoritățile statului urmează să stabilească dacă este vorba despre neglijare din partea părinților și se impune luarea unor măsuri de protecție pentru minorii rămași în familie.